BLOG 8
Link: Egnen omkring Ny Hammersholt.
Link: Villaudlejning og oplevelser i Italien.
Link: Ikaria.

Vilde græske urter (χόρτα).

Disse urter bruges hyppigt i det græske køkken.

Taraxacum officinale (almindelig mælkebøtte)
Cichorium endivia (endivie-cikorie)
Amaranthus blitum (plet-amarant)
Portulaca oleracea (portulak)
Tordylium apulum (stilkløs skjoldfrø)
Sinapis arvensis (ager-sennep)
Sonchus oleraceus (almindelig svinemælk)
Foeniculum vulgare (almindelig fennikel)

Bortset fra plet-amarant og portulak, plukkes de ofte som vilde urter i naturen.

Αυτά τα ​​χορταρικά, εκτός από τα βλήτα και τη γλιστρίδα, συλλέγονται συχνά στην άγρια ​​φύση και χρησιμοποιούνται όλα στην ελληνική κουζίνα.

Η καυκαλήθρα, Tordylium apulum (stilkløs skjoldfrø)


Tærte med vilde urter (πίτα με άγρια χόρτα) fra den græske ø Ikaria, plukket og bagt med hjemmelavet fillodej (χειροποίητο φύλλο) af fru Stathoula Karoutsou.

Chorta

Del på facebook

Tweet

Link: Egnen omkring Ny Hammersholt.
Link: Villaudlejning og oplevelser i Italien.
Link: Ikaria.

BLOG 8